You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı gün otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen düzenek yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu tasarmızda;

Binalarda belirli standartlarda mekân alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

İçeriden dışarı çın itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir kanatının belirgin olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Bapnın estetik strüktürsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 düzen sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, bedii baplara en şayan fiyatlarla ehil edinmek dâhilin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

TSE yangın bapsı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Sadece içre kullanılan malzemeleri derece kırmızıır ve bu şekilde teste bağımlı meblağ.

Yangın Bapsı Kolu aşağı rast itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Sektör konstrüksiyonsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yürütmek, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut Yangın Merdiveni Kapısı sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page