Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapsı ve müstacel çıkış bapsı sinein kapı onarma servisi ve kapı değsoruntirme hizmetlerinde ciddi bir firmadır. Hakkımızda daha şu denli haber soldurmak kucakin istediğiniz zaman bizi arayabilirsiniz.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Muayyen bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını tabir etmektedir. Lakin bu mevzuda dikkatli olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman üstelik dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın merdivenine sahip tutulmak büyük bir avantajdır. Lacerem bu avantajı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan koca binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Ancak elbette bir yangın merdivenine malik geçmek kucakin binanızın yeni olması evet da fazlaca şiddetli olması gerekmemektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Yangın ve müstacel perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu şube bazı modellerde olağan kapı koluna nüsha. 

Kapının kilidini açan boydak terk sistemini etkinleştirmek muhtevain bir taşınabilir amortisör, anahtarlık veya erişim kartları kullanılır.

Yangın çıkış bapları her saat arı, erişilebilir ve hayırlı aydınlatılmış olmalıdır. üste, bu bapların hizmetı ve derneşik olarak test edilmeleri gereklidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın sistemli testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırı ihya çhileışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı; isim katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Göksu Yangın Kapısı Fiyatları Kapı Yangın Çıkış Kapısı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye geçim ve tatminkâr bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan yangın kapısı dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Taliıcı malzeme muhtevaermeyen ve yanıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Report this wiki page